SKOP PERUSAHAAN
1. Pemprosesan halwa buah
( Halwa Pisang, Betik, Labu dan Nenas. Buah-buahan lain adalah Rozel, Kundor, Keledek Vitato, Limau Kasturi, Rambutan, Belimbing, Tembikai Wangi, Mangga, Kelapa dan lain-lain buah tempatan.
2. Pemprosesan Skuas dan Minuman Buah
( Bersumberkan bahan mentah seperti di atas )
3. Pembungkusan Air Minuman
( Air Minuman Berbungkus R.O )
4. Pemprosesan Sisa Pepejal dan Cecair Buah
( Cuka Asli, Makanan Ternakan dan Baja Organik)
TEKNOLOGI DAN MESIN
1.MESIN BASUH BUAH
2.MESIN KUKUS BUAH
3.MESIN PENYEJUK KODENSASI
4.MESIN PENAPIS AIR R.O
5.ALAT DANDANG WAP ( BOILER )
6.ALAT PENGERING
7.MESIN TIMBANG SEMI-AUTO
8.MESIN HALWA BUAH ( HAMPAGAS )
9.MESIN PENGGAUL HALWA
10.MESIN PELEKAT PLASTIK
11.MESIN PEMOTONG BUAH
12.BILIK SEJUKBEKU